Beach Endurance 2024

Op zondag 17 november 2024 schiet de 28ste editie van de Beach Endurance uit de startblokken. Schrijf je dit jaar voordelig in als early bird, bereid je voor met een professioneel trainingsschema op maat. Doe met je bedrijf of team mee aan de business race. Geniet met je familie van een fietsfestival op zaterdag! Beleef het mountainbike strandracen als nooit tevoren.

🎟 Early bird tickets

Grijp je kans en schrijf je voordelig in met jouw early bird ticket! Zorg dat je erbij bent en beleef de ultieme strandrace ervaring voor een zachte prijs!

💪 Persoonlijk trainingsschema

Bereid je optimaal voor met een professioneel trainingsschema op maat. Of je nu een doorgewinterde strandracer bent of voor het eerst meedoet, ons deskundig samengestelde schema begeleidt je stap voor stap naar een succesvolle racedag.

Je training wordt nauwgezet opgevolgd door onze sportcoach en koppelt met jouw Garmin, Polar, Wahoo, …

🏅 Business Race

Doe mee aan de Beach Endurance met je bedrijf of team tijdens onze Business Race. Dit is de perfecte gelegenheid om de teamgeest te versterken, samen grenzen te verleggen en je bedrijf op een unieke manier te presenteren. Strijd zij aan zij met collega’s en andere bedrijven voor de ultieme overwinning op het strand.

🚴 Wielerfestival op zaterdag

Geniet samen met je familie van een onvergetelijk fietsfestival op zaterdag, de dag voor de grote race. Dit evenement biedt plezier voor alle leeftijden met diverse activiteiten, demonstraties en kinderwedstrijden. Kom alvast in de stemming en beleef de sfeer van de Beach Endurance in een feestelijke setting.

🥇 Local hero!

Ben jij de snelste inwoner van De Panne of Adinkerke? Dan is de Local Hero Trofee iets voor jou! Speciaal voor onze lokale helden organiseren we een unieke uitdaging binnen de Beach Endurance.