Beach Endurance #WMN

Met de Panne Beach Endurance #WMN willen we vrouwen met een passie voor fietsen inspireren. Meer nog, we willen laten zien dat niets onmogelijk is. Grenzen bestaan om doorbroken te worden. Je kan rekenen op een serieuze portie female empowerment dit jaar.

De “moeder aller strandraces” is er duidelijk één die op het lijf van #WMN geschreven is. Ga je solo of dagen jij en je vriendinnen elkaar uit om mee te doen? Heb je al flink wat kilometers in de benen of wordt dit je allereerste inzet? Ongeacht het type renster dat je bent, we beloven je een niet-te-beschrijven overwinningsgevoel wanneer je de finish bereikt. Een gevoel van triomf die nog lang zal blijven nazinderen.

Challenge yourself!

Hetzelfde uitdagende parcours, dezelfde afstanden en dezelfde regels. De challenge is niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je baant je 52 kilometer lang een weg door zand en zee. Onderweg kom je tal van obstakels tegen en als ultieme test beklim je de beruchte helling in de camping “Le Perroquet”.

Ga de uitdaging aan! Schrijf je nu in.

Word jij het toonbeeld van vastberadenheid, passie en unieke kracht in deze 27e editie? Schrijf je dan nu in voor de Panne Beach Endurance op 19 november. Jouw plaats aan de startlijn wacht op jou.

Luister mee tijdens je training!
Panne Beach Endurance #WMN playlist

Zelf suggesties voor de playlist? Laat het ons weten