Local Hero

Ben jij de snelste inwoner van De Panne of Adinkerke? Dan is de Local Hero Trofee iets voor jou! Speciaal voor onze lokale helden organiseren we een unieke uitdaging binnen de Beach Endurance.

Exclusief voor inwoners van De Panne – Adinkerke

Deze prestigieuze trofee is uitsluitend voor inwoners van De Panne en Adinkerke. Het is jouw kans om te schitteren op eigen bodem en je dorp te vertegenwoordigen in deze spannende wedstrijd.

Besttijd op een kort stuk van het parcours

De uitdaging draait om het behalen van de besttijd op een vooraf bepaald kort stuk van het parcours. Dit segment is zorgvuldig geselecteerd om zowel snelheid als techniek te testen, en biedt je de kans om je vaardigheden te laten zien.

Aparte huldiging

De winnaar van de Local Hero Trofee krijgt een speciale aparte huldiging. Deze plechtigheid zal in het teken staan van jouw prestatie, waarbij je als lokale held in de schijnwerpers wordt gezet en de welverdiende eer ontvangt.

Eer en een trofee

Hoewel de prijs vooral de eer is, krijg je ook een prachtige trofee als tastbaar bewijs van jouw prestaties. Het is een symbool van jouw snelheid en behendigheid op het parcours, en een herinnering aan je geweldige prestatie in de Beach Endurance.

Doe mee en laat zien dat jij de snelste inwoner van De Panne of Adinkerke bent! De Local Hero Trofee wacht op jou.

Ga de uitdaging aan! Schrijf je nu in.

Jeuken je benen al bij het horen van deze uitdaging? Verzamel dan je vrienden, nodig je familie uit en schrijf je vandaag nog in voor een onvergetelijke dag.