Beach Endurance Sportcoach

Bereid je optimaal voor met een professioneel trainingsschema op maat. Je wordt begeleid door sportcoach Arne Devliegher van Coast Endurance Training. Zo kan je rekenen op een optimale voorbereiding en ga je knallen op de dag van de wedstrijd.

Je ontvangt je persoonlijk trainingsschema in Coachbox, en je kan alle trainingen en data koppelen met jouw sportapp: Garmin, Polar, Wahoo, …

Iedereen die zich aanmeldt voor dit traject ontvangt digitaal een deskundig samengesteld plan dat je stap voor stap begeleidt naar een succesvolle racedag.

  • Haal je training in jouw sportapp
  • Volg je evolutie
  • Chat met je sportcoach.

Professioneel trainingsschema

Hoeveel keer per week moet je trainen? Met welke intensiteit en hoe lang? Je krijgt een professioneel trainingsschema toegestuurd, specifiek ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en vaardigheden te optimaliseren.

Voedingstips

De juiste voeding is in de fietssport even belangrijk als training, techniek en tactiek. Wat is een must en wat kun je beter links laten liggen? De voedingstips bieden je het inzicht dat je nodig hebt om je lichaam te voeden en te versterken.

Schrijf je in en ontvang je trainingsschema!

Kortom, het Beach Endurance trainingsprogramma geeft precies aan wat nodig is om jou naar de overwinning te loodsen. Wacht niet langer en neem deel aan dé strandrace van het jaar.

Schrijf je nu in en start met trainen!

Als je vroeg inschrijft, ontvang je meteen je trainingsschema.