Ga de uitdaging aan!

Voel de wind in je haren, het zand tussen je tanden, de bruisende golven van de Noordzee en je energie stromen. Op 19 november 2023 is het weer zover. We dagen we je uit om deel te nemen aan de 27e editie van de Panne Beach Endurance.

Het wordt niet zomaar een editie. De twijfelaars trekken we letterlijk en figuurlijk over de (finish)lijn met onze StartToBeachEndurance. En dankzij de Panne Beach Endurance #WMN mag je je verwachten aan een serieuze portie female empowerment.

Trainingsschema: StartToBeachEndurance

Je staat op punt deel te nemen maar twijfelt nog? Bij je inschrijving ontvang je een deskundig samengesteld trainingsschema.

Beach Endurance #WMN

Hetzelfde parcours, dezelfde afstanden en regels. Evenveel kracht, doorzettingsvermogen en passie. De Panne Beach Endurance is een race die #WMN op het lijf geschreven is.

Kids Endurance

Met de Kids race geven we jong talent tussen 10 en 16 jaar de kans te proeven van een massastart in een grote wedstrijd.

Ga de uitdaging aan! Schrijf je nu in.

Een onvergetelijke ervaring die je sportieve grenzen zal verleggen. Beach Endurance of Kids Endurance? Schrijf je online in