Bereikbaarheid en parkeren

Alle voorzieningen zijn in de gemeentelijke sporthal, daar haal je ook je startnummer op.
Adres: Sportlaan 2, 8660 De Panne. Routebeschrijving naar de sporthal


Naar de startplaats

Bij vertrek met de fiets vanaf de sporthal sla je linksaf op de Veurnestraat. Volg deze tot aan de trambaan, daarna kan je met de fiets de Leopold I Esplanade oprijden. De start bevindt zich op het strand ter hoogte van het Leopold I monument. Routebeschrijving naar de startplaats


Je komt met de wagen

Vanuit Brugge (E40)

Neem afslag 1A (Veurne), ga rechtdoor over de rotonde en volg de Europalaan tot de eerste verkeerslichten. Sla linksaf aan de lichten (richting De Panne) en volg de Pannestraat tot het binnenrijden van De Panne. De sporthal bevindt zich aan je linkerkant. Let op: omleiding via Koksijde of neem afslag Adinkerke.

Vanuit Frankrijk (E40)

Neem afslag 1 (Adinkerke) en sla linksaf richting De Panne. Ga rechtdoor over de 3 rotondes (De Pannelaan en Kerkstraat) en volg daarna de Kerkstraat door het Calmeynbos. Sla de 2e straat na de Kerk rechtsaf (richting centrum). Aan de lichten linksaf op de Veurnestraat. Volg deze straat 2 km, net voor het buitenrijden van De Panne bevindt de sporthal zich aan je rechterkant.

Vanuit Kortrijk (Ieperse Steenweg)

Ga rechtdoor over de rotonde aan het bakkerijmuseum en volg de Europalaan tot de eerste verkeerslichten. Sla linksaf aan de lichten (richting De Panne) en volg de Pannestraat tot het binnenrijden van De Panne. De sporthal bevindt zich aan je linkerkant. Let op: omleiding via Koksijde.


Parkeren

Met je deelnemerspakket ontvang je een gratis parkeerkaart om te parkeren op een van de grote publieke parkings tot 17u:

Opgelet: met de parkeerkaart kan je op de dag van de wedstrijd gratis parkeren in de groene en oranje parkeerzones van De Panne. Deze kaart is niet geldig in de rode zones of op Shop&Go plaatsen.


Mobilhomes

  • Het is toegelaten om te stationeren met een mobilhome en dit aan de zuidkant van de Dynastielaan, richting rond punt Esplanade, tussen de oversteek van de Christophorus (halfweg tussen Belpairelaan en Verhaerenlaan) tot de Vermeylenlaan (300 meter) en dit vanaf zaterdag 18 november van 12u ’s middags tot en met zondag 19 november 2023 om 17u.
  • Mobilhomes en voertuigen dienen op zaterdag 18 november 2023 het parkeerreglement te volgen. Op zondag 19 november 2023 kunnen ze mits voorleggen van een parkeerkaart van de Panne Beach Endurance vrijstelling van parkeergeld bekomen in de oranje en de groene zone en dit tot 17u.