Bereikbaarheid en parkeren

Alle voorzieningen zijn in de gemeentelijke sporthal, daar haal je ook je startnummer op.
Adres: Sportlaan 2, 8660 De Panne. Routebeschrijving naar de sporthal


Naar de startplaats

Bij vertrek met de fiets vanaf de sporthal sla je linksaf op de Veurnestraat. Volg deze tot aan de trambaan, daarna kan je met de fiets de Leopold I Esplanade oprijden. De start bevindt zich op het strand ter hoogte van het Leopold I monument. Routebeschrijving naar de startplaats


Je komt met de wagen

Vanuit Brugge (E40)

Neem afslag 1A (Veurne), ga rechtdoor over de rotonde en volg de Europalaan tot de eerste verkeerslichten. Sla linksaf aan de lichten (richting De Panne) en volg de Pannestraat tot het binnenrijden van De Panne. De sporthal bevindt zich aan je linkerkant. Let op: omleiding via Koksijde of neem afslag Adinkerke.

Vanuit Frankrijk (E40)

Neem afslag 1 (Adinkerke) en sla linksaf richting De Panne. Ga rechtdoor over de 3 rotondes (De Pannelaan en Kerkstraat) en volg daarna de Kerkstraat door het Calmeynbos. Sla de 2e straat na de Kerk rechtsaf (richting centrum). Aan de lichten linksaf op de Veurnestraat. Volg deze straat 2 km, net voor het buitenrijden van De Panne bevindt de sporthal zich aan je rechterkant.

Vanuit Kortrijk (Ieperse Steenweg)

Ga rechtdoor over de rotonde aan het bakkerijmuseum en volg de Europalaan tot de eerste verkeerslichten. Sla linksaf aan de lichten (richting De Panne) en volg de Pannestraat tot het binnenrijden van De Panne. De sporthal bevindt zich aan je linkerkant. Let op: omleiding via Koksijde.


Parkeren

Met je deelnemerspakket ontvang je een gratis parkeerkaart om te parkeren in de publieke parking tot 17u.: