Beach Endurance Wielerfestival op zaterdag 16/11/24

Op zaterdag 16 november 2024 staat de beleving rond het mountainbiken centraal tijdens ons Wielerfestival! Dit evenement biedt een unieke ervaring voor iedereen die van mountainbiken en gezelligheid houdt. Hier is wat je kunt verwachten:


Spectaculaire mountainbike & BMX demo’s

De Markt wordt omgetoverd tot een bruisende belevingsmarkt volledig in het teken van MTB. Laat je betoveren door wervelende shows van het spectaculaire Ridersteam van Kenny Belaey. Hun verbluffende trailbiking kunsten worden gemixt met adembenemende BMX Flatland-trucs, allemaal onder begeleiding van een live DJ en MC die zorgen voor een energieke sfeer.


Workshop mountainbike technieken en materiaal

Voor de liefhebbers die zelf aan de slag willen, zijn er verschillende workshops rond MTB en fietsen. Ontdek nieuwe technieken en verbeter je vaardigheden onder begeleiding van experts.


Fun en plezier voor het hele gezin!

De kinderen worden zeker niet vergeten. Er is een scala aan kinderanimatie, zoals gekke fietsen en een kinderkoers voor kids tussen 3 en 6 jaar. Voor een extra uitdaging organiseren we het BK Slowbiken, waar deelnemers proberen om over een afstand van 11 meter zo langzaam mogelijk te fietsen – een hilarisch en spannend spektakel!


Geen festival zonder muziek en lekker eten!

Radio Mano zorgt de hele dag voor een doorlopende ambiance, terwijl het festival afsluit met een gezellig samenzijn op de Markt. Geniet van live muziek van een leuke band en proef de heerlijke gerechten van diverse foodtrucks.

Dit is het ideale moment om samen met vrienden mentaal voor te bereiden op de wedstrijd en de tactiek af te spreken. 💪


Op tijd afronden om fris aan de start te staan op zondag!

Het Wielerfestival begint om 14:00 uur en wordt afgesloten om 20:00 uur. Mis deze fantastische dag vol plezier, avontuur en mountainbike-magic niet!

Kom naar het wielerfestival en beleef strandmountainbiken nog voor de race.

Uitgebreid programma volgt!