Trainingsschema Start2BeachEndurance

Als earlybird krijg je de mogelijkheid om bij inschrijving deel te nemen aan de Start2BeachEndurance. Geen excuses meer. Maar daadkracht en zelfvertrouwen. We trekken je dit jaar letterlijk en figuurlijk over de (eind)meet.

Iedereen die zich aanmeldt voor dit traject ontvangt digitaal een deskundig samengesteld plan dat je stap voor stap begeleidt naar een succesvolle racedag. En dat helemaal gratis. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

Professioneel trainingsschema

Hoeveel keer per week moet je trainen? Met welke intensiteit en hoe lang? Je krijgt een professioneel trainingsschema toegestuurd, specifiek ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en vaardigheden te optimaliseren.

Voedingstips en materiaalkeuze

Maar de juiste voeding is in de fietssport even belangrijk als training, techniek en tactiek. Wat is een must en wat kun je beter links laten liggen? De voedingstips bieden je het inzicht dat je nodig hebt om je lichaam te voeden en te versterken.

En laten we de materiaalkeuze niet vergeten. Een strandrace wordt gekenmerkt door specifieke vereisten op dit vlak. Van het type wielen, de correcte bandenspanning tot de juiste kledingkeuze. Ook hierin maken we je wegwijs.

Schrijf je in en ontvang je trainingsschema!

Kortom, het Start2BeachEndurance-programma geeft precies aan wat nodig is om jou naar de overwinning te loodsen. Wacht niet langer en neem deel aan dé strandrace van het jaar.

Schrijf je nu in en start met trainen!

Als je vroeg inschrijft, ontvang je meteen je trainingsschema.