BEREIKBAARHEID


De gemeentelijke sporthal bevindt zich op Sportlaan 2 te De Panne.


Vanuit Brugge (E40)

Neem afslag 1A (Veurne), ga rechtdoor over de rotonde en volg de Europalaan tot de eerste verkeerslichten. Sla linksaf aan de lichten (richting De Panne) en volg de Pannestraat tot het binnenrijden van De Panne. De sporthal bevindt zich aan uw linkerkant.


Vanuit Frankrijk (E40)

Neem afslag 1 (Adinkerke) en sla linksaf richting De Panne. Ga rechtdoor over de 3 rotondes (De Pannelaan en Kerkstraat) en volg daarna de Kerkstraat door het Calmeynbos. Sla de 2e straat na de Kerk rechtsaf (richting centrum). Aan de lichten linksaf op de Veurnestraat. Volg deze straat 2 km, net voor het buitenrijden van De Panne bevindt de sporthal zich aan uw rechterkant.


Vanuit Kortrijk (Ieperse Steenweg)

Ga rechtdoor over de rotonde aan het bakkerijmuseum en volg de Europalaan tot de eerste verkeerslichten. Sla linksaf aan de lichten (richting De Panne) en volg de Pannestraat tot het binnenrijden van De Panne. De sporthal bevindt zich aan uw linkerkant.


PARKEERMOGELIJKHEDEN


Tijdens De Panne Beach Endurance kunt u gratis parkeren op een van de grote parkings in De Panne:

Parking Koningsplein

Parking Keesjesdreef


Andere parkeerplaatsen dichter bij het strand zijn mogelijk betalend!


START


Bij vertrek vanaf de sporthal slaat u linksaf op de Veurnestraat. Volg deze tot aan de trambaan, daarna kunt u met de fiets de Leopold I-Esplanade oprijden. De start bevindt zich op het strand ter hoogte van het Leopold I-monument.


Map locatie